Valuta
Hem >  Köpinformation

Köpinformation

Information Loggade automatiskt
Vi använder din IP-adress för att diagnostisera problem med vår server och för att administrera vår webbplats.
Annonsörer
Vi använder en extern annonsföretag för att visa annonser på vår sida. Dessa annonser kan innehålla cookies. Medan vi använder cookies i andra delar av vår webbplats, kakor tas emot med bannerannonser samlas in av vår annonsföretag, och vi har inte tillgång till denna information.
Registreringsformulär
Vår webbplats registreringsformulär kräver att användarna ge oss kontaktinformation (som deras namn, e-post och postadress).
Kontaktuppgifter från registreringsformulär används för att komma i kontakt med kunden när det behövs.
Användare kan välja bort att få framtida utskick; se valet opt-out avsnittet nedan.
Beställningsformulär
Vår webbplats använder ett beställningsformulär för kunder att begära information, produkter och tjänster. Vi samlar in kontaktinformation (som deras e-postadress), och finansiell information (som deras konto eller kreditkortsnummer).
Kontaktuppgifter från beställningsblanketter används för att komma i kontakt med besökaren när det behövs och kommer aldrig att ges till tredje part. Du kommer därför aldrig att ingå i e-postlistor eller säljfrämjande åtgärder som genomförs av tredje part.
Användare kan välja bort att ta emot våra framtida utskick; se valet / opt-out avsnittet nedan.
Finansiell information som samlas in används för att fakturera användaren för produkter och tjänster och lagras på våra servrar med särskilda flera säkerhetsåtgärder.
Externa länkar
Den här webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser. Raffaello Network ansvarar inte för sekretessrutiner eller innehåll på sådana webbsidor.
Säkerhet
Denna webbplats har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda förlust, missbruk och förändring av informationen under vår kontroll. Verisign SSL Secure servrar garanterar att alla personuppgifter överförd på ett säkert sätt. Våra servrar använder flera säkerhetsåtgärder, som garanterar att det är omöjligt för yttre störningar. Naturligtvis ingen av kunderna personuppgifter ges till tredje part.
Val / Opt-Out
Vår plats ger användarna möjlighet att välja bort att ta emot reklam / marknadsföring information från oss.
Data Quality / Tillgång
Denna webbplats ger användarna möjlighet att ändra eller modifiera när som helst tidigare lämnade uppgifter.
Kontakta webbplatsen
Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, bruket av denna webbsida eller dina förbindelser med denna webbsida, kan du kontakta oss.
Tillbaka
Copyright © 2017 belfrageforlag.se. Powered by belfrageforlag.se